Kazan (Volga region) Federal University, KFU
KAZAN
FEDERAL UNIVERSITY
 
ВАРИАБЕЛЬНОСТЬ ФЕНОЛЬНЫХ СОЕДИНЕНИЙ У РАЗНЫХ СОРТОВ КАПУСТЫ КЕЙЛ (BRASSICA OLERACEA L. VAR. ACEPHALA)
Form of presentationArticles in Russian journals and collections
Year of publication2024
Языкрусский
  • Almugrabi Esraa , author
  • Mostyakova Antonina Anatolevna, author
  • Timofeeva Olga Arnoldovna, author
  • Galiev Insaf Vakifovich, author
  • Bibliographic description in the original language Almugrabi E., Galiev I.V., Khakimzyanova R.P., Mostyakova A.A., Timofeeva O.A. Variabelnost fenolnykh soedineniy u raznykh sortov kapusty keyl (Brassica oleracea L. var. acephala). Ovoshhi Rossii. 2024;(4):49-53.
    Annotation Овощи России
    Keywords капуста кейл; сорт, фенольные соединения; флавоноиды; высокоэффективная жидкостная хроматография
    The name of the journal Овощи России
    URL https://doi.org/10.18619/2072-9146-2024-4-49-53
    Please use this ID to quote from or refer to the card https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=302448&p_lang=2
    Resource files 
    File name Size (MB) Format  
    2449_5360_1_SM.pdf 0,24 pdf show / download

    Full metadata record