Form of presentation | Articles in Russian journals and collections |
Year of publication | 2021 |
Язык | русский |
|
Trushin Maksim Viktorovich, author
|
Bibliographic description in the original language |
Trushin M.V. Istoriya issledovaniya fermentirovannykh molochnykh produktov // Uchenye zapiski Novgorodskogo gosudarstvennogo universiteta. 2021. № 5(38). S. 534-537. DOI: 10.34680/24117951.2021.5(38).534-537 |
Keywords |
Императорский Казанский университет, Н.В.Сорокин, кефир, кумыс, йогурт, молочные бактерии |
The name of the journal |
Ученые записки Новгородского государственного университета
|
Please use this ID to quote from or refer to the card |
https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=257634&p_lang=2 |
Full metadata record |
Field DC |
Value |
Language |
dc.contributor.author |
Trushin Maksim Viktorovich |
ru_RU |
dc.date.accessioned |
2021-01-01T00:00:00Z |
ru_RU |
dc.date.available |
2021-01-01T00:00:00Z |
ru_RU |
dc.date.issued |
2021 |
ru_RU |
dc.identifier.citation |
Трушин М.В. История исследования ферментированных молочных продуктов // Ученые записки Новгородского государственного университета. 2021. № 5(38). С. 534-537. DOI: 10.34680/24117951.2021.5(38).534-537 |
ru_RU |
dc.identifier.uri |
https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=257634&p_lang=2 |
ru_RU |
dc.description.abstract |
Ученые записки Новгородского государственного университета |
ru_RU |
dc.language.iso |
ru |
ru_RU |
dc.subject |
Императорский Казанский университет |
ru_RU |
dc.subject |
Н.В.Сорокин |
ru_RU |
dc.subject |
кефир |
ru_RU |
dc.subject |
кумыс |
ru_RU |
dc.subject |
йогурт |
ru_RU |
dc.subject |
молочные бактерии |
ru_RU |
dc.title |
История исследования ферментированных молочных продуктов |
ru_RU |
dc.type |
Articles in Russian journals and collections |
ru_RU |
|