Kazan (Volga region) Federal University, KFU
KAZAN
FEDERAL UNIVERSITY
 
ИСТОРИЯ ИССЛЕДОВАНИЯ ФЕРМЕНТИРОВАННЫХ МОЛОЧНЫХ ПРОДУКТОВ
Form of presentationArticles in Russian journals and collections
Year of publication2021
Языкрусский
  • Trushin Maksim Viktorovich, author
  • Bibliographic description in the original language Trushin M.V. Istoriya issledovaniya fermentirovannykh molochnykh produktov // Uchenye zapiski Novgorodskogo gosudarstvennogo universiteta. 2021. № 5(38). S. 534-537. DOI: 10.34680/24117951.2021.5(38).534-537
    Keywords Императорский Казанский университет, Н.В.Сорокин, кефир, кумыс, йогурт, молочные бактерии
    The name of the journal Ученые записки Новгородского государственного университета
    Please use this ID to quote from or refer to the card https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=257634&p_lang=2

    Full metadata record