Form of presentation | Articles in Russian journals and collections |
Year of publication | 2019 |
Язык | русский |
|
Bulmakova Darya Sergeevna, author
Koryagina Anastasiya Olegovna, author
Mardanova Ayslu Mirkasymovna, author
Rudakova Natalya Leonidovna, author
Smolencev Sergey Yurevich, author
Suleymanova Aliya Damirovna, author
Sharipova Margarita Rashidovna, author
|
Bibliographic description in the original language |
Koryagina A.O. Bakterialnye fermenty kak potencialnye kormovye dobavki v pticevodstve / A.O. Koryagina, D.S. Bulmakova, A.D. Suleymanova, N.L. Rudakova, A.M. Mardanova, S.Yu. Smolencev, M.R. Sharipova // Uchen. zap. Kazan. un-ta. Ser. Estestv. nauki. – 2019. – T. 161, kn. 3. – S. 459–471. – doi: 10.26907/2542-064X.2019.3.459-471 |
Annotation |
Проведен анализ потенциала микробных ферментов гистидиновой кислой фитазы Pantoea sp. 3.5.1 и субтилизиноподобной протеиназы B. pumilus для использования в качестве кормовых добавок. |
Keywords |
фитаза, фитат, протеиназа, кормовые добавки, микроорганизмы |
The name of the journal |
Ученые записки Казанского университета, серия Естественные науки
|
On-line resource for training course |
http://dspace.kpfu.ru/xmlui/bitstream/handle/net/158971/Koryagina_UZ_2019.pdf?sequence=1&isAllowed=y
|
Please use this ID to quote from or refer to the card |
https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=234912&p_lang=2 |
Resource files | |
|
Full metadata record |
Field DC |
Value |
Language |
dc.contributor.author |
Bulmakova Darya Sergeevna |
ru_RU |
dc.contributor.author |
Koryagina Anastasiya Olegovna |
ru_RU |
dc.contributor.author |
Mardanova Ayslu Mirkasymovna |
ru_RU |
dc.contributor.author |
Rudakova Natalya Leonidovna |
ru_RU |
dc.contributor.author |
Smolencev Sergey Yurevich |
ru_RU |
dc.contributor.author |
Suleymanova Aliya Damirovna |
ru_RU |
dc.contributor.author |
Sharipova Margarita Rashidovna |
ru_RU |
dc.date.accessioned |
2019-01-01T00:00:00Z |
ru_RU |
dc.date.available |
2019-01-01T00:00:00Z |
ru_RU |
dc.date.issued |
2019 |
ru_RU |
dc.identifier.citation |
Корягина А.О. Бактериальные ферменты как потенциальные кормовые добавки в птицеводстве / А.О. Корягина, Д.С. Бульмакова, А.Д. Сулейманова, Н.Л. Рудакова, А.М. Марданова, С.Ю. Смоленцев, М.Р. Шарипова // Учен. зап. Казан. ун-та. Сер. Естеств. науки. – 2019. – Т. 161, кн. 3. – С. 459–471. – doi: 10.26907/2542-064X.2019.3.459-471 |
ru_RU |
dc.identifier.uri |
https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=234912&p_lang=2 |
ru_RU |
dc.description.abstract |
Ученые записки Казанского университета, серия Естественные науки |
ru_RU |
dc.description.abstract |
Проведен анализ потенциала микробных ферментов гистидиновой кислой фитазы Pantoea sp. 3.5.1 и субтилизиноподобной протеиназы B. pumilus для использования в качестве кормовых добавок. |
ru_RU |
dc.language.iso |
ru |
ru_RU |
dc.subject |
фитаза |
ru_RU |
dc.subject |
фитат |
ru_RU |
dc.subject |
протеиназа |
ru_RU |
dc.subject |
кормовые добавки |
ru_RU |
dc.subject |
микроорганизмы |
ru_RU |
dc.title |
Бактериальные ферменты как потенциальные кормовые добавки в птицеводстве |
ru_RU |
dc.type |
Articles in Russian journals and collections |
ru_RU |
|