Form of presentation | Articles in Russian journals and collections |
Year of publication | 2017 |
Язык | русский |
|
Shigapova Farida Finsurovna, author
|
Bibliographic description in the original language |
Nasyrova L.R. Osobennosti perevoda glyuttonicheskikh fragmentov v khudozhestvennoy literature/L.R.Nasyrova, F.F.Shigapova//Terra Lingua. - 2017. - Vypusk 3. - S.133-136 |
Annotation |
Terra Lingua |
Keywords |
гастрономические тексты, художественный перевод, трудности перевода |
The name of the journal |
Terra Lingua
|
Please use this ID to quote from or refer to the card |
https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=170599&p_lang=2 |
Full metadata record |
Field DC |
Value |
Language |
dc.contributor.author |
Shigapova Farida Finsurovna |
ru_RU |
dc.date.accessioned |
2017-01-01T00:00:00Z |
ru_RU |
dc.date.available |
2017-01-01T00:00:00Z |
ru_RU |
dc.date.issued |
2017 |
ru_RU |
dc.identifier.citation |
Насырова Л.Р. Особенности перевода глюттонических фрагментов в художественной литературе/Л.Р.Насырова, Ф.Ф.Шигапова//Terra Lingua. - 2017. - Выпуск 3. - С.133-136 |
ru_RU |
dc.identifier.uri |
https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=170599&p_lang=2 |
ru_RU |
dc.description.abstract |
Terra Lingua |
ru_RU |
dc.language.iso |
ru |
ru_RU |
dc.subject |
гастрономические тексты |
ru_RU |
dc.subject |
художественный перевод |
ru_RU |
dc.subject |
трудности перевода |
ru_RU |
dc.title |
Особенности перевода глюттонических фрагментов в художественной литературе |
ru_RU |
dc.type |
Articles in Russian journals and collections |
ru_RU |
|